Design din terrasse eller altan lige her

På denne side kan du nemt designe din nye terrasse eller altan, hjemmefra, med vores terrassetegner. Det kræver blot at du har nogle mål på hvor stor du ønsker terrassen. Derefter er det ellers i gang med at tegne og drømme.

Husk at intet er fastlagt før du trykker send, så tag dig tiden og vælg til og fra igennem hele projektet. Se hvordan de forskellige valg påvirker udtrykket af den færdige terrasse. Det kunne være at det var en helt anden løsning som du faldt for end hvad du først havde i tankerne.

Er du i tvivl, så kontakt os her. Vi sparre gerne med jer og kommer med vores tanker og forslag til netop din terrasse.

Ved at klikke på de forskellige faner, bliver du stille og roligt guidet igennem designet af din nye terrasse eller altan. Du kan til en hver tid hoppe tilbage og vælge anderledes.

Først skal du vælge størrelsen, og her guider vores terrassetegner dig igennem hvilke mål der er brug for. Herefter er næste valg værn omkring din terrasse. Altså hvordan terrassen skal afsluttes ud mod fx haven og hvilken type håndliste du ønsker.

Der er også mulighed for trappe, således at der er en nem overgang til haven mm. Dette er især vigtigt, hvis du vælger en terrasse, som er hævet over jorden. Således at man får skabt en sammenhæng mellem terrassen og resten af haven.

Valget af belægning på trappen er også vigtig. Det påvirker hvordan hele terrassen ser ud, og hvordan det som helhed tager sig ud. Så tag tiden og klik ind på de forskellige belægningstyper. Lig mærke til de forskelle, det giver til udtrykket af terrassen og huset.

Hvis du er i tvivl eller ønsker sparring til dine overvejelser, så tøv ikke med at kontakte os her.