51 48 00 46

Design selv

Få tilbud

Hvad koster en ny terrasse?

Vores terrasser kan tilpasses stort set alle hustyper. Vi kan levere standard-terrasser, der er hævet 50 cm over jorden, og altaner helt op til 4 meter i højden. Det handler bare om dine ønsker og om, hvor din terrasse skal placeres. Ofte kan du nøjes med standardløsningerne, da langt de fleste danske huse er vinkelrette. Men vi kan også lave terrasse eller altan for dem, der bor i skæve og ukurante huse. Vi starter vores research, allerede inden vi kommer ud og kigger på opgaven, så vi kan komme i gang så hurtigt som muligt.

Denne terrasse kostede
58.849 kr.

Denne altan kostede
28.570 kr.

Hvad koster en ny altan?

Vi kan også bygge i højden, så hvis du gerne vil have en altan eller en terrasse, kan vi levere i op til 4 meter i højden.

Og vi kan levere gelænder og udendørstrapper, der passer perfekt til husets udtryk.

Alle vores altaner har et let design, der komplimenterer huset og passer ind de fleste steder. Også her er der rig mulighed for at tilpasse det endelige produkt efter ønsker.

Brug vores konfigurator til at prøve løsninger af. På den måde finder du netop den altan, der passer til dig og dit hjem.

Terrasse og altan – Prisberegner og konfigurator

Vores prisberegner og konfigurator er nem at gå til, og du kan løbende følge med i prisen på din nye terrasse eller altan.

Find størrelsen ved at tilføje dine mål, og vælge moduler, så det passer til forventningerne. Du kan selv tilføje værn og trapper ud fra både dine ønsker til funktionalitet og design. Så det passer til dine drømme, og du kan hurtigt se det endelige resultat.

Støder du på udfordringer, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i os, så vi kan rådgive og guide dig i mål.