51 48 00 46

Design selv

Få tilbud

Montagevejledninger

Her finder du samtlige montagevejledninger og ligeså en montagevideo, som kan være en stor fordel at se, inden arbejdet igangsættes.

Vedjledningsvideo

ModulTerrassen montagevejledninger

Hos ModulTerrassen står vi 100 % inde for vore produkter. Vi har altid sat en ære i at levere til tiden, og overholde vores aftaler. Og ikke mindst at du, som kunde, får en god oplevelse med købet af din nye ModulTerrassen. Dette gælder fra du starter med at planlægge din terrasse eller altan, til du står med en færdig terrasse eller altan.

Vi har i mange år, stået inde for alt dette, og vil gøre det i mange år fremover. Det er noget af det, som vi ved der er vigtigt for jer, som kunder, og dermed bliver det også vigtigt for os. Vores mål er at du, som kunde, får en god oplevelse fra du starter planlægningen af din nye terrasse eller nye altan, til at du sidder på terrassen eller altanen og slapper af.

Dette gælder, hvad end du ønsker selv at montere din nye terrasse, altså som et byg selv terrasse projekt, ønsker at vi deles om montage opgaven. Altså hvor vi fx monterer selve rammen, og du selv monterer belægningen. Eller du ønsker, at vi står for det hele.

Dette gælder, hvad end du ønsker selv at montere din nye terrasse, altså som et byg selv terrasse projekt, eller du ønsker at vi deles om montage opgaven. Altså hvor vi fx monterer selve rammen, og du selv monterer belægningen. Eller du ønsker, at vi står for hele montage opgaven.

Det er også grunden til at vores montagevejledninger ligger offentligt tilgængelige. Vi sørger også for at vedlægge dem til din ordrer, hvis du selv montere din nye terrasse, eller det er et fællesprojekt. Men skulle de blive væk, så er de altid at finde herinde.

Her er der ligeledes en montagevideo, som vi anbefaler dig at se, inden du påbegynder projektet. Den giver en god forklaring, en guide og derudover også nogle gode råd, til hvordan du kommer nemmest i mål, og samtidig hurtigst muligt.

Skulle du alligevel komme i tvivl, så tøv ikke med at kontakte os.