Få professionel sparring og hjælp til din terrasse eller altan

Vi er klar over, at prisen er en stor faktor i valget af en terrasse eller en hævet altan. Derfor har vi, som mål, at vi gør hvad vi kan for at holde omkostningerne nede. Det giver os mulighed for at tilbyde mere end konkurrencedygtige priser på vores produkter, og selvfølgelig UDEN at gå på kompromis med kvalitet, troværdighed og kundekontakt.

Vi står 100% inde for vores produkter og det betyder meget for os, at vi leverer til tiden, overholder vores aftaler, og at du får en god oplevelse.

De ting kan vi sagtens kombinere. Det har vi gjort i årevis, og kommer til at gøre det mange år frem.

Klik ind her, og begynd at designe din egen terrasse eller altan, og vi står til en hver tid til rådighed til både besvarelse af spørgsmål og sparring på projektet.

Vi sørger for alt til din terrasse, lige fra opmåling til finjustering til sidst.

Der er mulighed for at komme til os og se en færdig terrasse. Så kan vi tage en snak om, hvordan jeres skal se ud, og planlægge derfra.

Kontakt os, for at aftale tid dertil.
  Telefon
  51 48 00 46

  CVR
  34461023

   

  Det har i alle årerne været vigtigt for os, at kunne levere et godt produkt til kunderne, samtidig med at det også skulle være til en god pris.

  Det er en af de målsætninger, som vi ikke går på kompromis med ved ModulTerrassen.

  Vi nyder når vi kan få lob at følge med i jeres byg selv terrasse eller byg selv altan projekt, og se den glæde som projektet giver i den sidste ende.

  Men vi har også stor forståelse for at I fravælger at give jer i kast med sådan et projekt, hvorfor vi også tilbyder en fuld løsning, hvor vi leverer og monterer terrassen for jer.

  Uanset hvilken løsning I vælger, er servicen fra vores side den samme.

  Vi hjælper jer hele vejen.

  Kontakt os i dag, og lad os starte planlægningen af jeres nye terrasse.