Hvad koster en ny terrasse?

Vores terrasser kan tilpasses stort set alle hustyper. Vi kan levere standard-terrasser, der er hævet 50 cm over jorden, og altaner helt op til 4 meter i højden.

Det handler bare om dine ønsker og om, hvor din terrasse skal placeres. Ofte kan du nøjes med standardløsningerne, da langt de fleste danske huse er vinkelrette. Men vi kan også lave terrasse eller altan for dem, der bor i skæve og ukurante huse.

Vi starter vores research, allerede inden vi kommer ud og kigger på opgaven, så vi kan komme i gang så hurtigt som muligt.

Få en uforpligtende pris på din terrasse her

Hvad koster en ny altan?

Vi kan også bygge i højden, så hvis du gerne vil have en altan eller en terrasse, kan vi levere i op til 4 meter i højden.

Og vi kan levere gelænder og udendørstrapper, der passer perfekt til husets udtryk.

Alle vores altaner har et let design, der komplimenterer huset og passer ind de fleste steder. Også her er der rig mulighed for at tilpasse det endelige produkt efter ønsker.

Brug vores konfigurator til at prøve løsninger af. På den måde finder du netop den altan, der passer til dig og dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på din altan med det samme

Uanset om du leder efter en hævet terrasse eller om du vil i niveau med haven, kan vi finde en løsning der passer

Terrasse og altan – Prisberegner og konfigurator

Vores prisberegner og konfigurator er nem at gå til, og du kan løbende følge med i prisen på din nye terrasse eller altan.

Find størrelsen ved at tilføje dine mål, og vælge moduler, så det passer til forventningerne. Du kan selv tilføje værn og trapper ud fra både dine ønsker til funktionalitet og design. Så det passer til dine drømme, og du kan hurtigt se det endelige resultat.

Støder du på udfordringer, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at tage fat i os, så vi kan rådgive og guide dig i mål.

Kom igang

Design, materialer og hålbarhed

Hos Modulterasse.dk kan vi skræddersy en løsning, der passer til dit hus og dine behov.

Vi kan bygge en terrasse eller en altan efter de omstændigheder, der findes ved dit hus. Uanset om der er en lige eller en skrå grund, om din kælder er høj eller der er andre udfordringer.

Og samtidig kan vi imødekomme dine ønsker om design, materialer og holdbarhed.

Kontakt os

Design

Det er helt op til dig, om du vil have en terrasse med eller uden værn og terrassegelænder. En åben terrasse giver luft og skaber en let og naturlig overgang mellem hjem og have. Vores altaner findes i et let design, der passer godt ind i husets udtryk.

Der kan sættes terrassegelænder op, hvilket kan være en god sikkerhedsforanstaltning til din høje altan. Men det kan også være en designmæssig beslutning, der skaber et anderledes udtryk.

Uanset om du har valgt en lettere hævet terrasse eller en høj altan, kan du stadig få en glidende overgang ud til haven med en udendørstrappe, der kan tilpasses dine specifikke mål.

Vi tilbyder også terrasser i særlige træsorter som mahogni, jatoba og mange flere.

Materialer

Kombinationen af design og holdbarhed flyder sammen, når vi vælger at bruge forskellige materialer.

Ønsker du et mere afskærmet område, kan vi sætte værn op af glas, der ikke forhindrer udsynet til haven, og stadig giver læ for vinden.

Vi tilbyder også gelænder i flere former og med forskelligt udseende. Og vi kan også bygge trapper med i løsningen, så de passer i højde og bredde. Og naturligvis med trin, der passer til.

Det er også muligt at købe trappen separat, og få den bygget til huset.

Du kan selv se de mange muligheder i vores konfigurator, hvor du kan prøve dig frem, hvis du er usikker på, hvordan det kommer til at passe sammen.

Holdbarhed

Brugen af særlige træsorter kan være med til at sikre, at du får lige præcis den terrasse, du har gået og drømt om. Samtidig med at det er med til at øge terrassens levetid og gøre den nemmere at vedligeholde.

Men selvom du vælger helt almindeligt trykimprægneret træ i fx fyr, kan du være sikker på, at du får en terrasse i høj kvalitet, der kan tåle det danske vejr.

Samtidig er den let at vedligeholde, og alle vores terrasser er lavet i CE-mærkede stålkonstruktioner, og vi tilbyder 10 års reklamationsret.

Vi benytter os af i-CLiPS terrassebelægning, der giver en let og usynligmontage, samtidig med, at der ikke er behov for hverken propning eller skruer.