Se herunder et lille udvalg af de terrasser og altaner, vi har sat op rundt omkring i landet.

 

 

Terrasser og altaner fra ModulTerrassen

Alle vores terrasser kan laves som byg selv terrasser eller byg selv altaner. Der medfølger monteringsvejledninger, og derudover har vi også monteringsvideo her på siden. Derudover er vi aldrig længere væk end et opkald.

Så hvad end du ønsker at lave en træterrasse selv, eller vi skal montere den, er du kommet til det rigtige sted.

Vores terrasser og altaner er mulige at tilpasse til næsten alle huse. Det gælder også dem med skæve vinkler og hvor I ønsker at lave jeres terrasse eller altan på en anden måde, end den klassiske. Dette vil I også kunne se her på siden. Og hvis I tænker at jeres projekt er helt anderledes end dem vi har billeder af her, så kontakt os. Højst sandsynligt vil vi kunne finde et billede af et tidligere projekt, som der kan arbejdes ud fra. Det kan for nogen være nemmere at have et billede, af en allerede monteret terrasse eller altan. Og så bruge det til at gå ud fra i projekt terrasse byg selv eller altan byg selv. Vi kan levere løsninger ned fra 50 cm over jorden og helt op til 4 meter op i højden, så der er lidt til alles behov.

Vi har leveret delvis terrasse byg selv projekter, hvor vi har monteret selve rammen, og hvor kunden derefter selv har ønsket at montere selve terrassebrædderne. Den løsning er også en mulighed. Vi indgår et samarbejde med jer omkring opgaven. På den måde finder vi sammen ud af hvor meget I ønsker at lave, og hvor I ønsker vores hjælp.

Lad dig inspirerer her på siden, og klik dig herefter ind på vores terrassetegner og påbegynd din terrasse tegning. Støder du på udfordringer undervejs, så tøv ikke med at tage kontakt til os.